11-18-2012, 01:02 PM
[undefined=undefined]
Been yeniden geldim bu senaryoyu bitiriyorum
Yeni senaryoya başlıyorum teşekkürler
Been yeniden geldim bu senaryoyu bitiriyorum
Yeni senaryoya başlıyorum teşekkürler
Ecem'im hediyesi
Yasak Aşkım *
|
11-18-2012, 01:02 PM
[undefined=undefined]
Been yeniden geldim bu senaryoyu bitiriyorum Yeni senaryoya başlıyorum teşekkürler Ecem'im hediyesi
05-18-2013, 07:20 PM
- 4 . Bölüm - İpek : Duydun işte . Özgür böyle birşeyi nasıl düşünebildin ? Özgür : Bunlar benim duygularım ve seni ilgilendirmez . İpek : Bana karşı olan her duygun beni ilgilendirir . Özgür : Hoşçakal İpek . Diyip masadan kalkıp gider . İpekse öylece bakakalır . Emre : İşte sonra dedim ki ; maçı sonra yapsak ben sevgilimle buluşacağım . İpek : Hıhı iyi demişsin . Nerdeyse yarım saattir Emre İpeğe birşeyler anlatıyordu . Fakat İpek kısa cevaplarla geçiştiriyordu . Ve Emre'de bunu farketmişti . Emre : O sırada babam aradı dedi ki oğlum senin bir beşik kertmen var senin onunla evlendiricez ve İngiltere'ye yerleşiceksiniz dedi ve 5 tane de torun istediğini söyledi . Sence kabul ediyimi güzel teklif . İpek : Kafana göre takıl . Emre : Bak dinlemiyosun işte beni . İpek : Emre sonra konuşsak olur mu ? Emre : Ne oldu ? İpek : Önemli birşey yok . Emre : Emin misin ? İpek : Evet . Ecem : Oh be sonunda bitti . Anıl : Yalnız acıktım ben . Ecem : Valla ne yalan söyleyeyim bende . Anıl : Ne yesek ki ? Ecem : Immmm kumpir ? Anıl : Yok ya iskender ? Ecem : Oooo üstüne de künefe . Anıl : Sus sus hemen arıyorum . - Akşam - Yatağının üstüne oturmuş fotoğraflara bakıyordu İpek . Çoğu fotoğraflarda üç kişiydiler . Emre , Özgür ve kendisi . Birden içini büyük bir hüzün kapladı . Neden hayat bu kadar zor olmak zorundaydı ki ? Emre'ye aşıktı . Aşık olduğu insanın kardeşim dediği adamda ona ? Adalet miydi bu ? Kesinlikle Hayır . Çalan telefonla kendine geldi İpek . Ecem : Kankaaa napıyosun ? İpek : Evdeyim oturuyorum . Ecem : Ha iyi biz şimdi Anıl'la Night'a gidiyoruz da Emre'yle gelin diye aradım . İpek : Bilmem ki hiç havamda değilim . Ecem : Hadi ama ya kırma beni . İpek : Uff peki yarım saate orda oluruz . Ecem : Tamam o zaman öptüm bebeğim bayy . Telefonu kapattı İpek nerden çıkmıştı şimdi bu ? İstemeyerek Emre'yi aradı . Emre : Aşkım İpek : Emre Ecem'ler bizi Night'a davet ettiler . Emre : Tamam yarım saate seni alır gideriz . İpek : Tamam Telefonu kapatıp gardırobunun önüne geldi İpek ne giyecekti ki şimdi ? Gözüne gri tulumu çarptı tek kollu olan bu tulumu severek almıştı ama daha giyememişti . Üstüne büyük bir özenle giyip saçlarını da tepeden at kuyruğu yaptı ... Dışardan gelen korna sesiyle aşağı indi İpek Emre gelmişti . Sessizce ön koltuğa bindi . Emre onu öpmek için yaklaşmıştı ama İpek geri çekildi . Emre ise ona şaşkınca bakıyordu . İpek : Biraz hastayım da bulaşmasın şimdi sana . Emre : Bu bir mazeret sayılabilir ama şimdilik haberin olsun . Seni her istediğimde öpmeliyim ben . Diyip arabayı çalıştırdı .İpekse sessiz kaldı . Bir yandan da kızıyordu kendine resmen kafayı yemişti . Aşık olduğu adamı reddetmek de neydi ? Arabayı valeye teslim edip içeri girdiler . Ecem onların geldiğini görünce el salladı . Ecem : Selam . Emre : Selam . Oturdular . Ecem : Çok şık olmuşuz bebeğim . İpek : Sende öylesin . Anıl : Evet İpek çok güzel olmuşsun . İpek : Teşekkür ederim . Emre : Selam ben de MUŞ . Ecem : Ahahahaha kıyamam sana sende çok şık olmuşsun . Anıl : Oğlum erkek adama yakışmaz böyle şeyler . Emre : Kitabı bir gün getirde okuyayım . Anıl : Ne kitabı ? Emre : Erkekliğin kitabı baksana yazmışsın . Herkes gülmüştür . İpekse hafif bir tebessüm etmiştir . Ecem : Ya sen iyi misin ? İpek : İyiyim ya bakın siz keyfinize . - Yaklaşık 1 saat sonra - Emre sarhoş bir şekilde ; Emre : Gel buraya öpücem seni . İpek : Emre sarhoşsun . Emre : Umrumda değil Diyip İpeğin dudaklarına yapışır .İpek itmeye çalışıyordur o sırada gelen sesle ayrılırlar . Özgür : Merhaba . Bölüüüüüüm sonuuuuuuuuuu canım yazmak istedi yorum gelirse sevinirim ama kimse uğramıyorrrrr neysee İyi okumalar Ecem'im hediyesi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|