12-29-2011, 02:27 PM
Konuyu Oyla:
|
Muhteşem Yüzyıl 4 Ocak'ta Star TV'de (Yeni Tanıtım)
|
|
12-29-2011, 03:53 PM
Mehmet Günsur var abii : D
Kuzeyimi izliycem bunu mu karar vermedim ki şimdii : D Ama mehmet var kesinlikle MY
12-29-2011, 07:06 PM
Vay hain hemen sattın kuzey'i tabi
![]() Ama harbi zor karar ya ellerindeki koz büyük hainler Mehmet bu ya borumu : D Dermişim banane lan zaten netten izliyorum onu Kuzey'den vazgeçmem arkadaş ![]() Ama bu sezon harbi manyak olucak acayip bölümler geliyor kaçmaz ![]() Birde teşekkür etseydin iyi olucaktı ama kız Mehmet'i gördü uçtu tabi ![]() Çağatay'ın pabuç damamı gidiyor ne :p ![]() Neyse önemsiz -.-
12-29-2011, 07:09 PM
Bunu diyeceğini bildiğim için girdim baktım hemen ne yazdın diye : D
Birincisi mehmetten bahsediyoruz abi evet aynen boru mu kiğ ? : D Bende kuzeyi netten izlerim ne olcak yani hıı ? ![]() Ayrıcada çağatay benim için hayatımdan çıkaramayacağım tek erkek . ![]() Ölürümde ondan vazgeçmem . ! ![]() Teşekkürler
12-29-2011, 07:14 PM
Manyaksın ya ne diyim sana ben bunun için girmiş kop kop
![]() Zaten vazgeçtiğin gün anlarım ki dünyanın sonu ![]() Tekrardan önemsiz ![]() Dipnot:Ayrıca teşekkürü unutmamışsın iyi bari : D
Dipnot : Unutursam adam değilim lütfen ama : D
Teşekkürler : ) Bebiş senle başlık altında muhabbet etmek çikolata yemek gibi bişey : D
12-29-2011, 07:23 PM
Şaka yaptım canım ama unutma sen yinede dermişmi : D
Vay vay çikolata he canım istedi valla :p ![]() Seninle de öyle balım ![]() Öneeeemsiz : )
12-29-2011, 07:25 PM
Ama yerim seni
![]() Mesaj attığım diğer konulara alıyım seni özge hanım ![]() Teşekkürler
12-29-2011, 07:31 PM
Tamam lan sohbet yerine döndü valla tamam bakıyorum ama buraya yazma artık
![]() Son kez önemsiz
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi