12-25-2011, 08:54 PM
Teşekkürler , devam (:
αƒк ' уα ∂αιя нєяşєу ρєℓιη & нαтι¢є
|
12-25-2011, 08:54 PM
Teşekkürler , devam (:
12-25-2011, 10:19 PM
Setten haberler süpermiş Çağatay ve Hazal uyumuna öldüm
![]() ![]() Koray ve Gülsüm içinde çok seviniyorum inş bir an önce Hande cadısından kurtulur çocuk ![]() Halil fazla bela olmucak galiba 5 bölüm birşey değil iyi bari ![]() Fazla uzun yorum yapamadım pardon ![]() Yeşim sen Levent'cimi oldun ? ![]() Neyse teşekkürler ,devam. (:
12-26-2011, 04:52 PM
Valla Pek ilgilenmiyom bu diziylee
![]() Geçte olsa , Hatta Çok geç ![]() Hayırlı olsun (: Paylaşımlar çok güzel (: Teşekkürler , Devam Melekler ![]()
12-26-2011, 04:53 PM
Yorumlarınız için teşekkürler : )
Birazda setten resimler gelsin bakalım . Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Halilin hayranıda varmış ![]() Şoklardayım tipe kop yaa ![]() Yorumlardan sonra devam : )
12-26-2011, 04:55 PM
Owww Resimler harikaymış
![]() Halil Çok yakışıylıymış ![]() Devam , Devam ![]()
12-26-2011, 05:18 PM
Hazal:Bugün nasıl bi gün ya kızlar yiyordu seni oğlum
![]() Çağatay:Üstüme çöktüler sok oldum şok etkisi yarattı etkiye tepki göstermek zorunda kaldım korumuyorsun beni ![]() Hazal:Sende o kadar tatlı olma o zaman tatlım tırnak içinde söylüyorum on numara ![]() Çağatay:On numara Hayata gülümse 2. ![]()
12-26-2011, 05:18 PM
Haha gördüm bu set konuşmasını !
![]() Reklamıda sağol aşkım : )
12-26-2011, 05:36 PM
Fragmaaan
![]() Feriha derin derin nefes alıyor -korkmuş bir biçimde- sesi ağlamaklı bi şekilde : Ordaa ! diyor. Emir geliyor Feriha'nın baktığı yere bakıyor. Haliil, daha sonra Emir Ferihanın çenesinden tutup kendine çeviriyor ve : Hayır Feriha sana bişey yapamıyacak diyor.
Teşekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|