05-03-2012, 12:23 PM
İşler karışık :d
Devam.
Devam.

Yasak Aşkım *
|
05-03-2012, 12:26 PM
Özgüre bak seeenn. -,-
Emre dövsün onu kaşınıyo :X sonra ben niye yokum yaaa ![]() hadi devam ![]() Happy Man Happy Man hahaha <3 ![]()
05-03-2012, 12:35 PM
Uhu senin kadar değil .
Yuh lan anıl boğulcaktın manyak ![]() Ellerine Sağlık çok güzel olmuş Bayıldım ipekss ![]() Devammm <3
05-03-2012, 04:56 PM
Süper olmuş ya bayıldım
![]() Ama yine tam yerinde kesmişsin olucak işmi şimdi ipek ![]() Çabuk devam çabuk ![]() Bu arada eline sağlık canım (:
05-09-2012, 02:12 PM
Teşekkürler (: ![]() -Sevdim evet. +Olmuyor işte, ötes.. -Ötesi de oldu, aşık oldum. - 3. Bölüm - İpek uyandığında üstünde bir ağırlık hisseder . Gözlerini tam açtığında üstünde Emre'nin yattığını farkeder . Ve bir çığlık atar . Emre : Kız nerde ? İpek : Ne kızı ? Emre : İpek ? İpek : Emre ? Emre : Aman neyse sen niye çığlık attın ? İpek : Çünkü üstümde yatıyodun . Emre : Hadi ya ![]() İpek : Hadi evine naşş . Emre : Ya niye ya ![]() İpek : Hadii git . Ben seni sonra ararım . Emre : Tamam bay bay . İpek'in başı öylesine ağrıyodur ki . Ellerini başına koyar ve dün geceyi düşünür ... - Dün Gece - Emre :Aşkım ne yapıyosunuz burda ? İpek : Hiç hadi sen içeri geç bende gelirim şimdi . Emre : Tamam . Özgür : Bende gidiyim artık . İpek : Dur . İpek yavaşça Özgür'ün yanağına öpücük kondurur . İpek : Teşekkürler ![]() Özgür afallamış bir şekilde ; Özgür :Önemli değil ![]() - Bugün - İpek üstünü değiştirip dışarı çıkar . Ecem : Alo . Anıl : Efendim . Ecem : Anıl ? Anıl : Söyle komşum . Ecem : Ne yapıyosun ? Anıl : Yanıma gel görürsün . Ecem : Tamam aç kapıyı ![]() Anıl : Gel bakalım . Ecem : Anıl bu ne böyle ? ![]() Anıl : Hiç yemek yapıyodum da ![]() Ecem : Hıı yemek ? Ben valla haçlı ordusu geldi sandım . Anıl : Abartma ya . Ecem : İyi tamam hadi toplayalım şuraları ![]() Anıl : İyi olur valla ![]() İpek : Alo Özgür . Özgür : İpek ? Ne oldu ? İpek : Buluşabilir miyiz ? Özgür : Tamam olur nerde ? İpek : Turkuaz kafe . Özgür : Peki orda olucam . İpek'le Özgür buluşma yerine giderler . Özgür : Ne konuşucaksın ? İpek : Odanda bişey buldum ve onu açtım . Özgür : Ne yaptın ? ! ![]() - Bölüm Sonu - Ecem'im hediyesi ![]() ![]() ![]()
05-09-2012, 02:18 PM
Ecem : Alo .
Anıl : Efendim . Ecem : Anıl ? Anıl : Söyle komşum . Ecem : Ne yapıyosun ? Anıl : Yanıma gel görürsün . Ecem : Tamam aç kapıyı Anıl : Gel bakalım . Ecem Anıl bu ne böyle ? Anıl : Hiç yemek yapıyodum da Ecem : Hıı yemek ? Ben valla haçlı ordusu geldi sandım . Anıl : Abartma ya . Ecem : İyi tamam hadi toplayalım şuraları Anıl : İyi olur valla en güzel yer ![]() neden bu kadar kısa buu Aha ipek söyledi lan buldum diye. Devammmmm <3
05-17-2012, 05:19 PM
gelsin gelsin gelsin bak benim içinn
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|