Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
αƒк ' уα ∂αιя нєяşєу ρєℓιη & нαтι¢є
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pfff
Varya bu tüyoların hepsi doğru çıkarsa dizi iyice çoşar Kop
Yalnız şu Bülent'in Feriha ile takılma işine pek sevinmedim malum abisi gibi oda aşık olmasında kıza valla iyice dallasa döner iş Kop
Herşeye rağmen onlar evlendi ya artık kolay kolay ayıramazlar L
Sende iyiki döndün beyaz çikolatam çok özlemiştik Ah
Paylaşımları sabırsızlıkla bekliyoruz ,devam (:
Teşekkürler Smile
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
L
Ara
Laaaaaaaaaaaaan meleğim <3
Ben seni özledim ki ama .
Cansu'yu alıp dövmek lazım bi güzel deli Hih
Teşekkürler Smile
Ara
TÜYO;Hande son bolumde koraylarin evine gittiginde Gulsume bagiriyor ve "sizin evliliginiz gercek degil!" diyor.

TÜYO;Mehmet gülsüme kızızak cunku ferihayı o cagırdı saniyor.

TÜYO;Feriha hastaneye geldiginde mehmet ile kavga ediyor ve mehmet cok sinirleniyor.Ferihada kalp krizi olayından mehmeti sorumlu tutuyor.Feriha mehmete bagırırken "babama birsey olursa katili sensin!" diyor.

TÜYO; Hande etilerde yolda ağlarken levent arabayla onu görüyor ve yanın gidiyor,biraz konusuyorlar ve hande leventin dudağına yapısıyor,öpüsüyorlar o sırada koray yoldan gecerken onları görüyor ve izlemeye baslıyor daha sonra sinirlenip oradan gidiyor.

Şimdilik bu kadar yeter .
En az 3 yorum gelsin : )
A&E♥
Ara
Son tüyo doğru galiba zaten fragmanda belliydi Big Grin
Ben bu Hande2ye hiç acımadım acımıyorum valla pisliğin teki herkese yapışıyor HihBig Grin
Neyse ,teşekkürler (:
L
Ara
Hiç yorum yok !
-Ünal Rızayı mahkemeye verdiğinde Emirin Ünala yapacakları çok ağır olacak.
-48.bölümde daha fazla gerileceğiz.
-Feriha evliliği saklayacak ve Emir yine eski dairesinde kalmaya başlayacak.
-emirin dairesinde aysun ve emir sahnesi çok sinir bozucu olacak
-Emir ve Ferihanın Arası kötü olmayacak fakat biraz mesafe girecek rızanın durumundan dolayı.
-Levent ve Mehmet kavgası olacak.-
-Mehmetin hastahanede Ferihaya tepkisi büyük olacak.
SAYFAYA ÖZEL KESİN BİLGİLERDİR !
A&E♥
Ara
ADINI FERİHA KOYDUM ZİRVEDE TEK BAŞINA!
Dün gece “Adını Feriha Koydum” dizisinin her iki izleyici grubunda da birinci olduğunu duyurmuştuk, SBT Analiz’den bu sabah aldığımız sonuçlara göre "Adını Feriha Koydum" genel izleyici grubunda geçen haftaya göre yaklaşık bir rating daha fazla alarak birinci olurken, AB grubunda ise 11,40 rating alarak "Yalan Dünya"yı geride bıraktı ve birinci oldu.

Kanal D’nin dizisi "Yalan Dünya" ise AB grubunda kıran kırana geçen rating savaşında 11,30 rating alarak "Adını Feriha Koydum"un ardından ikinci olurken, genel izleyici grubunda ise geçen haftaya göre bir rating daha fazla alarak üçüncü oldu. ATV’nin dizisi "Hayat Devam Ediyor" genel izleyici grubunda geçen hafta olduğu gibi ikinci oldu. ATV’nin iddialı dizisi AB’de ise geçen haftaya göre yarım rating daha fazla aldı ama sıralamada "Yalan Dünya"nın özetine geçilerek bir sıra geriledi ve dördüncü oldu.

Star TV her Cuma olduğu gibi dün de kötü bir gün geçirdi. Star TV’nin prime time’daki iki dizisi "Bir Erkek Bir Kadın" ve "Bir Çocuk Sevdim" genel izleyicide sadece 6-7 share alabildiler. AB’de ise "Bir Erkek Bir Kadın" 10 share’in üstüne çıktı ancak "Bir Çocuk Sevdim" AB’de de 7 share’de kaldı.

Dün gece AFK'yi izlemedim.
Yalan Dünya'yı izledim Big Grin
Bence Feriha ve Emir'in evliliklerini saklaması gerçekten çok saçma.
Öğrenselerde aynı öğrenmeselerde.
Bence hiçbirşey değişmeyecek evli olduklarını bilmeleri gerek.
Devam.
tumblr_mkfdo04TZk1ri83dbo1_250.gif
Ara
Teşekkürler Smile
Ara
Bencede bilmeleri gerek herşey olucağına varır yani Big Grin
Reytingler iyimiş evlilik olayı olunca tavan yaptı tabi normal Big Grin
Teşekkürler ,devam (:
L
Ara
ŞOK GELİŞME ; İddialara göre Rıza hastanede doktordan ferihanın yanına gelmesini isticekmiş

Tüyo : Bu bölüm kesinlikle Feriha Rızadan af dilemeye çalışacak Seher ve Mehmetin arasında bozukluklar olucak ve Aysun Ferihayla çok ağır konuşucak ve Emir annesine çokbüyük bir tepki vericek

Kesinliği bilinmiyor !
En az 3 yorum !
A&E♥
Ara

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping