04-22-2012, 12:35 PM
Serhat gelmiş vay be
Anıl&Ecem
Feriha güzel kız.
nese devam kanka
Anıl&Ecem
Feriha güzel kız.
nese devam kanka
Happy Man Happy Man hahaha <3
Canım Kardeşim.
|
04-22-2012, 12:35 PM
Serhat gelmiş vay be
Anıl&Ecem Feriha güzel kız. nese devam kanka Happy Man Happy Man hahaha <3
04-22-2012, 01:50 PM
İpekcankuş
Harika olmuş la. Cansıma katılıyorum emiri ıslak sopayla dövesim var Ellerine sağlık. Devammmm <3
04-23-2012, 07:20 AM
- 5. Bölüm - Anıl : Çok güzel olmuşsun Feriha . Ecem : Tabiki Feriha : Teşekkürler Emir : Hadi ya burda mı durucaz iki saat hadi . Ecem : Nereye ? Emir : Lunaparka . Anıl : Ne lunaparkı lan hani içicektik . Emir : Sus oğlum hadi . Hadi Feriha . Feriha : Tamam . Hepbirlikte lunaparka giderler . Anıl : Nerden çıktı bu lunapark ya . Emir : Hadi abicim kızlar sever böyle şeyleri . Anıl : İyi be . Emir : Hangisinden başlayalım ilk önce Feriha ? Feriha : Bilmiyorum . Emir'in halleri Feriha'nın hiç hoşuna gitmiyodu . Demek herşey güzellikten ibaretmiş . Bütün erkekler için . Ecem : Ya dönmedolaba binsek . Emir : Tamam siz Anıl'la binin . Bizde Feriha'yla aşk gemisine binelim . Anıl : Gel güzelim bunlar 'aşk' gemisine binsinler. Emir Anıl'a tip tip bakar Anıl ise banane der gibi bakar sonrada sırıtır Emir : Binmek istersin dimi ? Feriha : Farketmez kardeşim . Emir : Tamam kardeşim . Emir aşk gemisi için bilet alır ve binerler . İlk başta Feriha korksada sonra çok eğlenir . Emir ise birkaç saattir hissettiği şeyin etkisiyle sürekli Feriha'yı izler . Anıl'la Ecem ise tam bir komedidir ... Anıl : Hii La bu durdu Ecem : Off sakin ol çalışır birazdan . Anıl : Ne çalışıcak ya ölücez bir burda kimsede ölümüzü bulamıcak . Ecem : Saçmalama çalışır birazdan . Anıl : Ecem yanıma gel çok korkuyorum . Ecem : İyi geldim . Anıl : Ama ben hala çok korkuyorum . Ecem : Tamam sakin ol çalışır birazdan. Anıl tam kafasını Ecem'e döner ve dönmedolap çalışır Anıl'da Ecem'in üzerine düşer Ecem : Anıl kalk şurdan ya . Kırdın belimi . Anıl : Kız senin parfümünün markası ne ? Ecem : Çok mu beğendin Anıl : Tabi kızım nerden buldun sen bu kokuyu ? Ecem : Eski sevgilim almıştı . Anıl : Haa anlaşıldı şimdi. Ecem : Ne anlaşıldı ya ? Anıl : Demek hala eski sevgili unutulamamış baksana hediyesi hala sürülüyo . Ecem : Sanane beğendim kullanıyorum . Anıl : Tamam demedik bişey Ecem : Deme zaten . Feriha : Ayy çok güzeldi Emir : Evet ya ben bir ara ordaki çocuğun kusacağını sandım yüz ifademi gördün mü ? Feriha : Gördüm Seni hiç öyle görmemiştim Emir : Tırsmıştım Anıl : Heyy neye gülüyosunuz böyle ? Feriha:Emir'e Ecem : Olamaz Feriha : Ne oldu ? Ecem : Serhat ? Ecem'im hediyesi
04-23-2012, 07:45 AM
Ay Ecem dövcem seni hee. Nie tersleyip duruyosun şu Anıl'ı yazık laaa.
Lunapark :ask: Devam kankaaa. Happy Man Happy Man hahaha <3
04-23-2012, 11:32 AM
Anıl ile Ecem süperdi ya
Emir'de kız güzelleşince yanından ayrılmıyor tabi -.- Bu serhay nerden çıktı şimdi ya ecem'in eski sevgilismiydi yoksa :/ Çok güzel olmuş canım ,devam
04-23-2012, 12:19 PM
04-23-2012, 01:54 PM
uhuhuuuu delirdim sanırım.
Anıla bak bebeğim benim. Emirde az değil hani. Serhat mı ya of of. Ellerine sağlık. Devammm <3
04-23-2012, 09:10 PM
(04-23-2012, 11:32 AM)MeLody* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Anıl ile Ecem süperdi ya Alıntı için kusura bakma yeğen . Sınav var yarın
¢ℓαη¢у.#, proud to be a member of Diziler Fan Club Sitesi since Apr 2012.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|