12-20-2011, 05:08 AM
Oha bölüm kaçmaz .
αƒк ' уα ∂αιя нєяşєу ρєℓιη & нαтι¢є
|
12-20-2011, 07:22 AM
Aşkııımın ağzı gözü dağılmış heeep !
![]() Gerii levent . . . ![]() Off çok heyecanlı . . ![]() Teşekkürler bebeğim : )
12-20-2011, 01:15 PM
Levent senin ağzını gözünü dağıtırım .
![]() Teşekkürler . ![]()
12-20-2011, 04:18 PM
Off Emir çok kötü olmuş gerçekten
![]() Levent dile geldi Emir ise gidiyor of işler karışıcak iyice Emir vazmıgeçti yani : ( Gerçekte bölüm kaçmaz ama ben her zamanki gibi sonra izlicem nasılsa ![]() Teşekkürler (:
12-20-2011, 06:15 PM
Ayy Özge bu sefer aynı kaderi paylaşıyoruz bende izleyemeyeceğim
![]() Önemli değil : )
12-20-2011, 06:18 PM
Neden izleyemiyorsun ki ?
39.bölümün sonu çekilirken Hazal gıdıklanmış Çağatay boynunu öperken hazal gülüyormuş ![]() Çağatay: Bi gülme kızım yaa ![]() Hazal: Napiyimm yaa ![]() Ve Hazal sayesinde bu sahneyi 10 kere çekmisler ![]()
12-20-2011, 07:47 PM
Haha çok tatlılar ya
![]() Teşekkürler : )
12-20-2011, 08:37 PM
Bütün paylaşımlar yine süppeeer.
Levent'i dövmek istiyorum geberticem onu ..! Emir nasıl patlattı ama oh canıma değsin çamurun suyun içine düştü. Bide gelmiş Feriha ya ben sana aşığım diyor bi git ya.Emirim ya çocuk Feriha yüzünden dayak yemekten bıkmadı. Önceki bölümde Mehmetten şimdide Leventten dayak yedi artık 41.bölümde de Rızadan yer ![]() Ama ben hepsini toplayıp tek tek dalıcam benim aşkıma nasıl vururlar nasıl döverler onu : ( Teşekkürler canlarıımm. ![]()
12-20-2011, 08:47 PM
Pelin ; Hatice Bursa'ya gidicekmişte ondan izleyemicek
![]() Yerim ya çok tatlılar <3 Teşekkürler balım ![]()
12-21-2011, 08:33 AM
Hıms tamam : )
Ne demek canlar güzel yorumlarınız için teşekkürler . . . Yarın Deniz abla'nın evine ziyarete Çağatay ve Hazal bir de settekiler gidicekmiş, bugün Emir ve Feriha'nın sahneleri olduğu için gidememisler, yarın beraber gidiceklermis ![]() Dün etiler çekimlerinden Çağatay cok morali bozukmuş, çok soğuk davranıyormus X:Çağatay abi neden bizimle ilgilenmiyor ? Yusuf : Morali çok bozuk ya, Hazal bile güldüremiyor onu :/ ( Aşkıma ne olmuş ki ![]() Barış kılıç dün burada laf çok programında 'feriha ve levent arasında bir şey olacak' dedi ! ![]() Vee son olarak fanlar tarafından yazılmış komik bir diyolog ; Emir: Cansu bundan sonra benimle aynı evde kalırmısın ??? Cansu: Ayyy evetttt hemde seve sevee Emir: Teşekkürler , Ferihayla evlenince bir hizmetçiye ihtiyacımız varda.. ![]() Ahaha yerdeyim ! ![]() Her neyse yorumlardan sonra devam ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|