12-29-2011, 02:03 PM
Hazalıım kıyamam :'(
Geçmiş olsun (:
Teşekkürler .
Geçmiş olsun (:
Teşekkürler .
αƒк ' уα ∂αιя нєяşєу ρєℓιη & нαтι¢є
|
12-29-2011, 02:03 PM
Hazalıım kıyamam :'(
Geçmiş olsun (: Teşekkürler .
12-29-2011, 02:04 PM
Ooo süpermiş bilgiler çok sevindim
![]() Hele dans olayına bittim bir an önce gelsin ![]() Teşekkürler bal <3
12-29-2011, 04:03 PM
Dans mııı?
İnanamıyorum çok güzel olucak o zaman umarım o bölümleri bir an önce görebiliriz ya ![]() Teşekkürler canıım (: May The Odds Be Ever In Your Favor ♥
12-30-2011, 07:35 AM
Çağatay'in yazdiği şiir♥
Özlüyorum! dokunamadığım, dokunduğum zaman doyamadığım yüzünü , tutamadığım, tuttuğum zaman da bırakamadigim ellerini özlüyorum! Hergün daha fazla istiyorum seni yanımda duygularımda dolas istiyorum.. Anlatamıyorum çoğu zaman susuyorum uzaklık canımı yakıyor korkuyorum Gerçek miyiz diye soruyorum kendi kendime bazen eğer rüyaysa uyanmak istemiyorum Gerçekse ölümün geldiğini, ömrümün bittiği yerde bekliyorum♥ Aşkım ya ölürüm yazdığın şiire ![]() Seni seviyorum çağataaaay : D ![]()
12-30-2011, 02:05 PM
Oha gerçekten o mu yazmış lan süpermiş
![]() Acaba kime yazdı Hazal olmasın sakın :p Neyse ,teşekkürler . : )
12-30-2011, 03:47 PM
Muhteşem yazmış yalnız
![]() Hem yakışıklı hem karizmatik hem romantik ![]() Teşekkürler canım devam et hemen (: May The Odds Be Ever In Your Favor ♥
12-30-2011, 04:55 PM
Evet bomba bir tüyo ile bu akşamı sonlandırıyoruz canlar .
Malum dizimiz başlayacak saatler sonra . Yarın setten haberlerle devam : ) Kesin Tüyo ♥ | 42.Bölüm'ün sonunda Emir ve Feriha barısacak . Halil Feriha'yı kacıracak 2 gün bulamayacaklar Levent ve Emir konusacaklar bir olacaklar . Sonunda da Emir ve Feriha barısacak ♥
12-30-2011, 05:00 PM
Oleeey sonunda
![]() Süper tüyoymuş gerçekten ![]() Teşekkürler ![]()
12-30-2011, 08:17 PM
Ya kime yazmış olabilir sizce.
Aradığınız kişi çokta uzakta değil yani. Ben sonuçta yani bana yazdı ne bekliyodunuz ![]() Neyse tüyo manyakmış bayıldım barışsınlar kurtulalım :koP: Sonra Gülsüm ve Koray amanın tutmayın beni ![]() Teşekkürler bu güzel paylaşımlar için devam ![]() ![]()
Ya ya sen : D
Herkes bir hayalin peşinde : D Ama seninkisi biraz uçuk oldu bebeğim : D Melih Selçuk Twitter: ( Ferinin ikizi mehmet : ) ) Gülsüm'ü günün kezbanı ilan ediyorum. İki bardak şarapla değil iki güzel söze kandı hatun. Feriha bir senedir fethedilemiyordu halbuki ! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|