Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
αƒк ' уα ∂αιя нєяşєу ρєℓιη & нαтι¢є
Malak o kız yaa !
ABicim tamam hadi çıkın bişey yapın ama okadarda değil.
Emir'ide bıraktılar dışarda koptum orda Big Grin
Feri'yi kaçırdı köpekkk :/
Neyse devam Kop
tumblr_mkfdo04TZk1ri83dbo1_250.gif
Ara
Uzun zamandır burayı aksatıyorum.Çooook özür diliyorum telafi edicem : )

Koray Gülsüm şaşırdım açıkçası ya o kadar da değil dedim ama Big Grin
Bazıları Emir'in 41 bölümdür yapamadığını Koray 1 saatte yaptı diyorlar.Sonra da Emir Feriha'nın masum aşkını seviyoruz diyorlar.Bunu anlamıyorum.Emir Feriha'sına kıyamadı.Eğer kıymak isteseydi geçen bölümde yapıcağını yapardı.O yüzden Emir 41 bölümde yapamamış falan demesinler yani önce düşünsünler.
Bölüme genel olarak bakarsak güzel bir bölümdü.O Halil manyağı hariç .Emir Feriha çok güzeldi sonunda bağrış çağrış olmadan konuştular. Big Grin Yenı yıla beraber girdiler o da bir şey : D .Cansu salağı mor oldu Emir'le giricem diyip duruyordu img-hysterical Hande'yi Emir Koray baya mor yaptı zaten Kop İlker ile Lara'da oldukları yerde sayıyor img-hysterical O Halil kaçırdı kızı.Salak bulunduktan sonra başına gelecekleri bilmediği için img-hysterical Birde Levent'in kardeşi çok tatlıı Heart Levent demişken o da arada Sanem'i götürdü img-hysterical Bülent'ten bir şeyler çıkacak da ne zaman bakalım.Ama çook tatlı o Blush Şimdilik bu kadar : D
Not: Barışsınlar artııık.
Evet yani herşeyle ben mi ilgilenicem : D
Neyse : D

Etilerde şuan set var : )

Emır gece goremıyor Ferıhanın kacırıldııgını sabah polısler gelıyor Levent ve Koray orda Emır sok oluyor .

Koray ve seher konuşması olacak seher gülsüm ve koray arasında bir elektirik olduğunu anlayacak ve feriha kaçırıldığında korayın telaşlanmasına seher bir anlam vermeye çalışacak ve gülsüm ve koray daki o gece olanlar yüzünde gözlerinde ki korkuyu seher anlayacak
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
A&E♥
Ara
Telafi edicez dedik iştee : D

gülsüm o geceden sonra çok pişman olacak ve birde ferihanın kaçırıldığını duyunca kaçırılma olayın kendini suçlayacak ve kapının önünde kendi kendine konuşacak

koray ve seher konuşması olacak seher gülsüm ve koray arasında bir elektirik olduğunu anlayacak ve feriha kaçırıldığında korayın telaşlanmasına seher bir anlam vermeye çalışacak ve gülsüm ve koray daki o gece olanlar yüzünde gözlerinde ki korkuyu seher anlayacak
Son sahnesine baktım dizinin dün akşam oha filan oldum ya Pfff
Harbi Gülsüm'ü akıllı bilirdim en azından önünde Feriha örneği var yani Big Grin
Bir kez daha anladım bu bölümde bu dizide Emir'den başka işe yarar adam yok arkadaş hepsinin niyeti belli Big Grin
Emir demişken oda kapı kaldı garip orda bende koptum img-hysterical
Halilmanyağıda kaçırdı kızı pislik girlxe
Bu seher salağıda her yerden çıkmasa olmaz zaten girlxe
Cansu ve Hande'ye de mutlu yıllar artık ne kadar olursa malum barışma geliyor img-hysterical
Teşekkürler kızlar : )
L
Ara
Teşekkürler (:
Ara
emir ferihaya benzeyen bir ceset bulacakmıs ve emir cok uzulecekms

Kaçırılmadan sonra deliye dönüyormuş herkes özellikle emir öğrendiğinde tam bir yıkım geçiriyormuş
ve bütün hepsi polisten haber beklerken hepsi bir yandan da arıyormuş
polisler ferihaya benzer bi ceset bulucakmış dedi bunu yılmaz ailesi ve emir duyunca
yıkılıyorlarmış hele emir orda bitiyormuş tükeniyormuş
... bide emirin ağlama sahnesi varmış çok etkileyici konuşmamış bi süre
sonra ortalığı yıkıp dökme sahnesi olucakmış ruh gibi gezicekmiş
cansu emire bişey söylüyücekmiş emir cansuya patlıyıcakmış kızıcakmış
Handeye kızıcakmış emir konuşmak istiyicekmiş bu bölümde azra emir sahneside varmış kısacık..
rızanın sahneleri çok etkliyiciymiş ağlatıcak cinstenmiş bizi ..
Bide aysun emir konuşması varmış emirin halini görünce çook üzülücekmiş..
Emirin bide flaş bellekleri olucakmış..
halilin babasının sahneleri varmış ailedeki herkesle..

Vay anasını bu bölüm baya etkileyici anlaşılan kaçmaz Pfff
Bence Emir en çok Feriha'ya benzeyen cesedi gördükten sonra etkilenicek ve sanırım o an yaşadıkları herşeyi unutucak kötü olanları yani barışmada bunun etkisi büyük olur bence .
Teşekkürler (:
L
Ara
Hazalımın röportajından kısacık bir yer Blush

Peki aşka gelirsek... Gençler genelde sizin dizide yaşadığınız aşka özeniyor. Siz aşkı nasıl tanımlıyorsunuz?
- Dizideki Emir-Feriha aşkı benim için ancak dizide olur (gü-lüyor). Kadının kendini ezdirdiği hiçbir ilişkiye onayım yok.

Böyle demiş Hazal Smile

Bir önceki dizinizde Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi Çağatay Ulusoy.. Best Model'lerle oynadınız...
-Şükür ki takoz var (Gülüyor). Big Grin

Deniz Uğur'la diziden sonra aynı sinema filmindesiniz.. Nasıl anlaşıyorsunuz?
-Deniz'i anlatmak zor. Ameliyattan çıkıp sedyeyle getirilirken makyajının nasıl olduğunu sordu. Bu yeterince açıklayıcı sanırım. Müthiş güçlü ve hayat doludur. İyi ki hayatımda.

-Hazal Kaya Hürriyet Röportajı. Big Grin
A&E♥
Ara
Çok tatlı ya ♥
Takoz olayına koptum yalnız iki best model ile çalışmak kolay mı tabi img-hysterical
Teşekkürler : )
L
Ara

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping