01-09-2012, 05:03 PM
Kızım süpersin çok süpersin fazla süpersin çok fazla süpersin 
Bayıldım hepsine <3
Ellerine sağlık,devam melekcanım <3 (:

Bayıldım hepsine <3
Ellerine sağlık,devam melekcanım <3 (:
MeLody* art's
|
01-09-2012, 05:03 PM
Kızım süpersin çok süpersin fazla süpersin çok fazla süpersin
![]() Bayıldım hepsine <3 Ellerine sağlık,devam melekcanım <3 (:
01-09-2012, 09:43 PM
Alıntı yapsam :p
Süper lan harika olmuşlar yine. Bayıldım yani zaten sen yaparsın da güzel olmaz mı ellerine kollarına sağlık aşkımm. Hadi hemen devam et. ![]()
01-10-2012, 04:30 PM
Böyle güzel yorumlar olduktan sonra devam etmemek olmaz : )
Hepinize çok teşekkür ederim ![]() Fatmagül'ün Suçu Ne? / Karışık Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Bunlarda en yeni çalışmalarım saçmasapan birşeyler işte ![]() Ama içindekiler yeter ben bu üçlüye ölürüm ![]() The Vampire Diaries ![]() Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
01-10-2012, 04:38 PM
Yine ve yine harika olmuşlar
![]() Süperler <3 Ellerine sağlık , devam ![]()
01-10-2012, 04:59 PM
Süperler ama bunlar ya .
Kendini iyice geliştirdin bebeğim ya . Harikalar lütfen devam ![]() Artık yorum yazmaya gerek duymuyorum.
Çünkü ne kadar yazsamda mükemmel olduğunu belirtmem o kadar açık olmuyır ![]() Ne saçmaladım ![]() İfadelerde açıklıyorum yorumumu ona göre. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar güzel oldu dimi. ![]() ![]() Ee hadi devaaamm ![]()
01-26-2012, 01:49 AM
Rosa. : Cansu'm sağol kuzum
![]() Aurora : Ama yeterince iyi değilim biliyorum ![]() Sağol bebeğim ![]() Çaqatay' Aşk ~~ : Senin o yorumunuda ,ifadelerinide ,senide yerim ama ben ![]() Teşekkürler aşkım ![]() Aslı Enver Muzur'dur o Muzur ![]() Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Dağhan Külegeç / Karışık Tarif edilmesi imkansız insan ,Orjinalim ![]() Yorumlardan sonra Adını Feriha Koydum çalışmaları var
![]()
01-26-2012, 04:23 PM
Oha oha oha !
Bu çalışmalar nasıl anlatılır ![]() Muhteşem olmuşlar . EnverKülegeç <3 Ellerine sağlık , devam ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|