Suskunlar resimlerini burada paylaşabilirsiniz.

Suskunlar Resimleri
|
Suskunlar resimlerini burada paylaşabilirsiniz.
![]()
03-30-2012, 10:56 AM
![]() Allah aşkına ben bunu imzama koysam siz beni linç edersiniz dimi ![]() Ama başka forumlarda bunu imza yapanlar var ![]() Aslında çocuğunda bi gideri var ![]() Aman Allah korusun şaka yaptım o bakışları adamın içine işlio ![]() ![]()
03-30-2012, 12:57 PM
Sakın ha koyma lan nefret ediyorum bundan linç ederim söyliyim
![]() Ben biliyorum bunu berenfanda bir arkadaş kullanıyor o yarasayıda seviyor hepsini seviyor valla çocukluklarını yani ![]() Ben asla sevemem kardeşim hele o dünkü bölümden sonra gitgide nefret ediyor insan ![]() Şimdi sizlere dizide sarmaş dolaş göremiceğiniz imkansız olan resimler gösteriyim biraz dedim ![]() Ama onlar bir dahaki postada bunlarla idare edin yorumları eksik etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asıl resimler birazcık yorumdan sonra ne gıcığım dimi hadi bakalım klavyeler iş başına ![]()
03-31-2012, 08:32 AM
Valla onu bende çözemedim
![]() İki yorum daha gelsin devam edicem ![]() Oy oy ahuuu
![]() Bilaaaal ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsini çok seviyorum ben ama favorim Ahu ![]() ![]() Sarıııyada ölünür ama ! ![]() Teşekkürler hemen devam ! ![]()
Bunlarda benden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok tatlılar lan bunlar :ask: ![]()
04-07-2012, 03:21 PM
Oyy oy ben onları yerim ama ya
![]() Yalnız ilk iki resim dışında diğerleri bende gözükmüyor ![]() Teşekkürler :ask: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|