Aşkımmm <3
¢ℓαη¢у.#, proud to be a member of Diziler Fan Club Sitesi since Apr 2012.
Rosa. 'nın doğum günü (:
|
Aşkımmm <3
¢ℓαη¢у.#, proud to be a member of Diziler Fan Club Sitesi since Apr 2012.
04-20-2012, 07:21 AM
Aşkım iyikidoğdun iyiki varsın .
![]() Devamı Ö.M da ![]()
04-20-2012, 09:00 AM
Cansııım
kuzzum canıım bideneem iyi ki doğmuşsuun , iyi ki varsıın seni çok seviyoruum sevdiklerinle nice nice seneleree :ask: ![]() Happy Man Happy Man hahaha <3 ![]()
04-20-2012, 10:18 AM
Aaaa bugün neymiş benim şeker pancarımın doğum günüüü. Ben seni varya iyiki varsın la iyiki tanışmışız. Bitanemm. . Sağlıklı mutlu huzurlu ailenle güzel bi hayat senin olsun. kod adı 35 ![]() Çözebildin mi acep şimdi. Herşeyimsin kızım öyle güzel şeyler yazamam bilirsin. Seviyorum ama kimi En tatlı birini Nasıl anlatsam sana İlk harflerine baksana Güneş kadar sıcak... Kar tanesi kadar berrak... Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun meleğim <3 SENİ SEVİYORUM. İcem'in
04-20-2012, 02:27 PM
Büşra'm : Aşkıııııım
![]() ![]() Bradleeeeey <3 En güzel doğum günü hediyesi :ask: Yazına öm'de cevap vericem en güzel şekilde ![]() Ayrıca konu için ayrıyetten teşekkür ederim aşkım ![]() Seni çok seviyorum <3 Pelenim : Balım ![]() ![]() ![]() Nilsa'm : Teşekkür ederim Nilsa'm :ask: İcemim : Teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Duygulandırma beni ![]() İpek: Sağol bitanem ![]()
04-20-2012, 02:46 PM
Doğum günün kutlu olsun Cansu'cum (:
Nice yıllara..
04-20-2012, 02:56 PM
Canım arkadaşım beniiiim
![]() Çok seviyorum lan seni ben Müdür'ümm :ask: Varya iyiki tanıyorum seni , seninle sohpet etmeye bayılıyorum ![]() Seninle Leyla ile Mecnun hakkında konuşmaya bayılıyorum ![]() Böyle şeyler yazmakta pek başarılı değilim ![]() Oyüzden çok özür dilerim kısa kesicem .. İYİKİ DOĞDUN BİRTANEM İYİKİ BİZİMLESİN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ![]() ![]()
04-20-2012, 03:20 PM
Betül : Çok teşekkür ederim canım
![]() Yeşim : Bitanem benim ![]() Bende seninle sohbet etmeye bayılıyorum bide konu Leyla ile Mecnun olursaa ![]() Seni çok seviyorum muhtaaarım :ask: Teşekkür ederim muhtar ![]()
04-20-2012, 05:55 PM
Teşekkür ederim bitanem
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|