04-18-2012, 05:06 PM
Ne olmuş ki sana anlayamadım ben 
Ayrıca çok kısaydı len uzun yaz azcık devam bakalım (:
not:alıntıdır. XP

Ayrıca çok kısaydı len uzun yaz azcık devam bakalım (:
not:alıntıdır. XP

Happy Man Happy Man hahaha <3

Lisede Aşk Başkadır.
|
04-18-2012, 05:06 PM
Ne olmuş ki sana anlayamadım ben
![]() Ayrıca çok kısaydı len uzun yaz azcık devam bakalım (: not:alıntıdır. XP ![]() Happy Man Happy Man hahaha <3 ![]()
04-18-2012, 05:07 PM
Ohaaaaa
Alp'imm bağırma Acaba ne söylicekk ? Bana aşkını itiraf etsin yeter ![]() Hadeeee yeni bölüm ![]() Ecem'im hediyesi ![]() ![]() ![]()
04-18-2012, 05:11 PM
Cansuu ![]() napak kısa oldu bu bekli bi bölüm daha yazarım tabi isterseniz ![]() Nilsuu ![]() Beni köpek kovalmış bende koşmuşum anladın mı ![]() banane kısa olacak böyle oh ![]() Notuna koptum (: İpekss ![]() Bağırırım . He sana aşkını itiraf etcek. ![]()
04-18-2012, 08:42 PM
İlk bölüm güzeldi ama bencede kısaydı ya
![]() Neyse eline sağlık ,hadi ama devam (:
04-21-2012, 05:54 PM
Lisede Aşk Başkadır. - 2.BÖLÜM - Alp:Yeni çocuklar gelecekmiş bizim sınıfa. Nilsu:Vallaha mı ? Alp:yok şakacıktan. Nilsu ![]() Alp:adam gibi soru sor sende. İpek:tamam nilsu uğraşma. Nilsu:of neyse. ipek:alp çocuklar nasıl bişeymiş. Alp ![]() İpek:ne ya merak ettim. Alp:etme öyle herşeyi merak. İpek:aman be. herkes yavaş yavaş sınıfta yerlerine oturmuşlardı. İpek:Alp . Alp:ney. İpek:maşallah anam çok kibarsın. Alp:Anam derken . ipek:lafın gelişi. Alp:nerden geliyomuş laf. İpek ![]() Nilsu:aa kim geliyomuş. İpek:laf. Alp ![]() Nilsu ![]() Alp:ben değilim onu bilemem. İpek:aa bende değilim ama onun için garanti veremem. Alp:asıl ben sana garanti veremem. Nilsu:niye siz elektronik eşyamısınız gardaş. ipek:ıyy iğrençsin nilsu. Alp:bendensin kanka : D Nilsu:hadi hadi oturun. İpek:çık. Alp:hadi be cam kenarı benim. ipek:niye ya. alp:bananeymiş. ipek:kimeneymiş. çık ordan. alp:olamaz. ipek:iyi be gıcık yaratık. alp:he oldan canım. * * * Büşra:aşkım ya. Güven:efendim aşkım. Büşra:ben kilomu aldıım. güven:hayır bitanem. büşra:ama bana öyle geliyo ya. güven:aşkım sen merak etme taş gibisin maşallah. büşra:ay gerçekten mi. güven:tabi aşkım. büşra:ay yerim seni. güven:ye beni : D büşra: delii. * * * kuzey ders çalışıyodur aysu ise onunla konuşma için fırsat kolluyodur. aysu:kuzey. kuzey:efendim. aysu:ne yapıyosun. kuzey:ders çalışıyorum. aysu:ders çalışmaktan sıkılmıyomusun kuzey:hayır neden. aysu:of yok bişey. kuzey:of beni neden meşkul ediyosun ki aysu:mal mal bildiğin mal.s * * * Hande tayvasıyla yani cadı kızlar grubuyla oturmaktadır. hande:şu kızlardan nefret ediyorum . tuğçe:bende. Melis:özellikle cansu gıcık oluyorum ona. yosun:ne yaptılar size. hande ![]() yosun:ben kimsenin tarafında değilim. hande:of. tuğçe:ee neyse. yeni çocuklar geliyomuş. melis:yakışıklı olsa bağri. tuğçe : öyle olsalar var ya : D hande:of kesin be. yosun:atarlandı. hande:komik. ! * * * Ecem:ya git çocuk şurdan. anıl:bananee. Ecem:ya kalksana be orası nilsunun yeri. anıl:bundan sonra benim. Ecem:Allahım sabır ver. Anıl:of ecem ne yaptım sana oruruyorum . Ecem ![]() Anıl:hoşuma gidiyo panpa. Ecem:hay senin panpana. Anıl ![]() Ecem:ne demessin ya. O sırada hoca sınıfa girdi yanında iki yakışıklı çocukla. Ecem:Anıll . Anıl:efendim canım benim. Ecem:demin dedin ya biskolata reklamından fırlamış gibiyim diye. Anıl:Evet. Öyleyim demi. Ecem ![]() Anıl:yuh ya . Nilsu: oha. ! Hoca:ne dedin kızım. Nilsu: .............. İğrenç oldu ama idare edin 2 dkda yazdım ![]() hayde yorum istiyorum bi zahemet alıntı yapmayın ![]() öptümm ![]()
04-21-2012, 06:00 PM
Melis:özellikle cansu gıcık oluyorum ona.
bende sana şekerim ![]() Bradley'im ve eniştem biscolota reklamlarındaki adamları geçerler ![]() Devam ![]()
04-21-2012, 08:32 PM
Süper olmuş özellikle bazı diyalogları çok beğendim
![]() Eline sağlık ,devam ![]()
04-22-2012, 10:18 AM
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ipek:alp çocuklar nasıl bişeymiş. Alp ![]() İpek:ne ya merak ettim. Alp:etme öyle herşeyi merak. İpek:aman be. Ay kıskanırmış beni ![]() İpek:çık. Alp:hadi be cam kenarı benim. ipek:niye ya. alp:bananeymiş. ipek:kimeneymiş. çık ordan. alp:olamaz. ipek:iyi be gıcık yaratık. alp:he oldan canım. Kavga etsekte çook seviyorum onu ![]() Ayy çok eğlenceli bir bölümdü ![]() Yeni bölüm istiyom ben banane banane ![]() Ecem'im hediyesi ![]() ![]() ![]()
04-22-2012, 12:30 PM
Beni aynı yazmışsın aynen benim öle iğrenç espirilerim vardır
![]() Sanırım bu biscolata erkekler Cris ve Bradley :ask: Merakla bekleniyor , yeni bölüm.. not:hayde bi zahmet yorum yaptık. ![]() Happy Man Happy Man hahaha <3 ![]()
04-24-2012, 06:37 PM
Büşra:aşkım ya. Güven:efendim aşkım. Büşra:ben kilomu aldıım. güven:hayır bitanem. büşra:ama bana öyle geliyo ya. güven:aşkım sen merak etme taş gibisin maşallah. büşra:ay gerçekten mi. güven:tabi aşkım. büşra:ay yerim seni. güven:ye beni : D büşra: delii. Hahaha ![]() Süperdiii (: Hemen devam karamelim (:
¢ℓαη¢у.#, proud to be a member of Diziler Fan Club Sitesi since Apr 2012.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|