06-05-2012, 05:34 PM

Daha çok yeniyim gifte , umarım beğenmişsinizdir

|
ємяє' | Art's
|
|
06-05-2012, 06:40 PM
İlk önce hayırlı oslun
![]() Harbi süper olmuşlar lan bende söylediğinde şaşırdım bile inanamadım ![]() Valla bir ben kalmışım şu gif işini beceremeyen sanırım ![]() Gif dışında çalışmalarda bekliyorum senden ona göre ![]() Ellerine sağlık canım ,devam
06-07-2012, 01:39 PM
Biraz az ama zamanım yoktu ![]() Bitane psdli denedim faotş dedi diye Valla çok uğraştım içinde 50 resim var 50 resmin hepsini tek tek psdledim Yorum yapmazsanız öldürrüm sizi.![]() Bunları cansuya yapmıştım ![]() ![]() Ya 2 tane daha vardıda onları ekleyemedim onlarıda sonra eklerim ![]() ![]()
06-07-2012, 07:45 PM
Çok güzel olmuşlar özellikle Sedef&Mecnun gifi
![]() Eline sağlık canım ,devam (:
06-08-2012, 12:17 PM
2 yorum :S Ama olsun bana yeter devam ediyorum ![]() Selena Gomez / Alex Russo Gifleri ![]() ![]() ![]() Bitenede Harper ![]() ![]() Yorumlarınızı bekliyorum Haa bu arada fatoş hepsini neden teker teker psdliyorum.Çünkü ben photoshop kullanmıyorum.Ben photoscape ve gomplayer kullanıyorum ![]() ![]()
06-08-2012, 01:45 PM
Çok güzeller lan harbi
![]() Ben niye gif yapamıyorum ya off ![]() Neyse eline sağlık ,devam
06-08-2012, 03:32 PM
Ohaaaaaaa !
Muhtar n'aptın sen ya ? Olaylar , olaylar , olaylar yani ![]() Bayııııldım ki ben bunlara ![]() Hele bana yaptıklarına öldüüüm Sedef&Mecnun ![]() Tiplerini yedikleriim :ask: Çok teşekkür ederim muhtar <3 Selena'lı olanlarda mükeeemmel olmuş . Hepsine bayııldım . Ellerine sağlık , hemen devaaam
06-10-2012, 02:17 PM
![]() ![]() Alex Russo'ya bitiyorum yaa cadııı ![]() Kadayıfımın gifleri Güle güle kullan Cansu'm ![]() ![]() Yorumalarınızı bekliyorum ![]() ![]()
06-10-2012, 04:35 PM
Ohaaaaaaaaaaa.
Laaaaaaan süperler mükemmel. Yeni olmana rağmen harika yapmışsın. Hepsine bittim açıkcası. Bu arada hayırlı olsun ![]() Umarım boool yorumlu olur. Ellerine sağlık. Devaamını bekliyorum cicim. ((: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|