04-18-2012, 04:25 PM
Herkes yazıo canım sıkıldı yazim dedim nasıl olsa 2 bölüm sonra konu kapancak .D
Cemre : 16 yaşında , grubun ineği ve kurtarıcısı.Herşeyde o yardımlarına koşar derslerine yardım eder ve onları dizginlemeye çalışır.Ama bu pek kolay olmasa gerek .s
Dünya : 16 yaşında , tam anlamıyla çılgın.Electro Gitar çalıyor.Özgürlük onun yaşama biçimi.Yerli yersiz esprileriyle gönüllere taht kuruyor
Olcay :16 yaşında , kızların gözdesi bi bakışıyla tüm kızları peşinden koşturabiliyor.Ama onun aklı Cemre'de
Arslan :16 yaşında kurnaz bir tip.Zaten başlarına ne geliyosa onun yüzünden.Dünya ile bir ilişkileri var Allah Cemre'ye sabır versin.
|ÖZET|
Arslan:Milllllletttt !
Cemre:Of Arslan yine noldu yaa..
Arslan:Biraz Eğlenmeye ne dersiniz ?
Olcay:Yandık desene ozaman .s
Dünya:Hadi ama biraz güleriz nolcak
.......................................................................
Arslan:Kaç kaç kaç kaç..
Cemre:Öldürücem seni Arslan!
x:Gelin buraya kırıcam kafanızı sizi gidi veletler.
Olcay:Geberticem seni Arslan gel lan buraya!
Dünya:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu özetti beğenirseniz yapıcam bişeyler kafamda var yani
Cemre : 16 yaşında , grubun ineği ve kurtarıcısı.Herşeyde o yardımlarına koşar derslerine yardım eder ve onları dizginlemeye çalışır.Ama bu pek kolay olmasa gerek .s
Dünya : 16 yaşında , tam anlamıyla çılgın.Electro Gitar çalıyor.Özgürlük onun yaşama biçimi.Yerli yersiz esprileriyle gönüllere taht kuruyor
Olcay :16 yaşında , kızların gözdesi bi bakışıyla tüm kızları peşinden koşturabiliyor.Ama onun aklı Cemre'de
Arslan :16 yaşında kurnaz bir tip.Zaten başlarına ne geliyosa onun yüzünden.Dünya ile bir ilişkileri var Allah Cemre'ye sabır versin.
|ÖZET|
Arslan:Milllllletttt !
Cemre:Of Arslan yine noldu yaa..
Arslan:Biraz Eğlenmeye ne dersiniz ?
Olcay:Yandık desene ozaman .s
Dünya:Hadi ama biraz güleriz nolcak
.......................................................................
Arslan:Kaç kaç kaç kaç..
Cemre:Öldürücem seni Arslan!
x:Gelin buraya kırıcam kafanızı sizi gidi veletler.
Olcay:Geberticem seni Arslan gel lan buraya!
Dünya:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu özetti beğenirseniz yapıcam bişeyler kafamda var yani