04-22-2012, 10:44 AM
Çağatay sahnelerini bedne çok beğendim çocukların kıskanması filan süperdi 
Acaba kime ne oldu :/
Çok güzel olmuş yine hemen devam (:

Acaba kime ne oldu :/
Çok güzel olmuş yine hemen devam (:
Her Zaman beraber
|
04-22-2012, 10:44 AM
Çağatay sahnelerini bedne çok beğendim çocukların kıskanması filan süperdi
![]() Acaba kime ne oldu :/ Çok güzel olmuş yine hemen devam (:
04-22-2012, 01:53 PM
Vaşş
![]() Çağatay Reis gelmiş. Bayıldım onun sahnelerine. Nolduki şimdi. Ellerine sağlık. Devamm <3
04-22-2012, 02:01 PM
5.BÖLÜM
Çağatay'ın burnu kanıyordu.Kızlar hemen yanına koştu. Dünya - Nolduu !! Çağatay - Yok bişey ya ayağım takıldıda düştüm. Dünya - Anne arabayı al hastaneye gidiyoruz ! Çağatay - Hiç gerek yoktu.. Dünya - Gidiyoruz dedim ! Arslan - Bi bu eksikti zaten ! Olcay - Çaktırma ben bitane patlattım suratına oyüzden kanıo ![]() ARslan - He ondandır -.- Dünya ve Annesi Çağatay'ı Hastaneye götürürler. Ceren - Herkes eğlenmesine devam etsin sorun yok ![]() Olcay - Kız bunun yüzünden hediyelerinide açamadı ![]() Ceren - Çokta umrundaydı zaten hediyeler.! Olcay - Ne kızıyon be ben sadece söledim yani. Arslan - Bu ne abi hep meyve suyu kolayını bulsalar süt vercekmişler ![]() Olcay - Aynen ha içim dışım vişne oldu ![]() Ceren - Çok içipte şişirmeyin kendinizi parti bitince görüceksiniz içki nasıl olurmuş ![]() Olcay - Vayy çakallara bak seen Aslı teyze biliyomu peki ? Ceren - Bilse gebertirdi bizi ![]() Arslan - Oh be sonunda iyi bir haber ![]() Ceren - Sen ne aldın Dünya'ya ![]() Arslan - Geçen gezerken aşırı rengarenk bi topuklu gördü çok beğendi onu aldım .Valla 200 milyonum gitti o şey için ![]() Ceren - Eee olsun okadar.Ben imzalı fener forması aldım.Valla onu Emre'ye imzalatana kadar canım çıktı. Olcay - Oda bişeymi ben araba aldım ![]() Ceren - Atıyosuuuunn ! ![]() Olcay - Atıyoruuuumm ! ![]() Ceren - Gerizekalı ![]() Arslan - Lan cebimde bişey titriyo ![]() Ceren - Telefonun olmasın -.- Arslan - Aaa telefonummuş ![]() Arslan - Alo ? x- Kuzeeeeeeeenn !! Arslan - Bağırma lan ! x- Size geliyorumm . Arslan - Hadi be ![]() x- Eveeeet ![]() Arslan- Ne zaman ? x- Yarınn , ya benim kapamam lazım bavulumu topluyorumda öptümm . Arslan - Tamam bay ![]() Ceren - Noluyo ? Arslan - Arzu geliyo ![]() Ceren - Ayyy süperrrr ![]() Olcay - Aha yine bir Polyanna tehlikesiyle karşı karşıyayız. -.- Arslan - Nerden çıktı lan o ![]() Olcay - Kıza ne zaman baksam sırıtıyo abi. Arslan - İçinin güzelliği yüzüne vurmuş ![]() Ceren - Aynen ![]() Parti bitmiştir .Ama Dünyalar hala gelmemiştir. Olcay - Biz dünyayı beklemeden kafayı bulsak olmazmı .d Ceren - Olmaz !! Hem bana bakın çok sapıtmayın sonra evin yolunu bulamazsınız .D Arslan - Tamam tamam yaparız o dediğinden ![]() Dünya ve Annesi gelirler. Dünya - Offf partimi kaçırdım yaaa ![]() Ceren - Üzülme eğlence daha bitmedi ![]() Dünya - A o iş vardı dimi .D Anne biz yukarı çıkıyoruz. x- Tamam tatlım ![]() Olcay - Babanıza gelin yavrularım ![]() Arslan - Şuan çok mutluyum yani ![]() ![]() Dünya - Ayy için kendinize gelirsiniz ![]() Ceren - Kendilerinemi gelirler yoksa kendilerinimi kaybederler orası şüpheli ![]() Dünya - Aynen kanka ![]() Ceren - Aaa dur ben hediyeleri getirimde aç. Dünya - Şimdi uğraşamam yarın bakarız ![]() Saat 00:00 olur ve onlar hala içmektedirler.Hayatlarına girecek tek bir kişi onları derinden sarsacaktır.Ve onlar herşeyden habersiz yaşamaktadır. BÖLÜM SONU ![]()
04-22-2012, 03:32 PM
Çağatay'ı dövmüşler ay kıyamam
![]() Araba aldım atıyorsun ,atıyorum bu sahnelere koptum ![]() Bakalım yeni gelicek kız nasıl biri inşallah eğlencelidir ![]() Süper olmuş bayıldım valla eline sağlık canım ![]() Devaaam ![]()
04-22-2012, 05:59 PM
Ayy Çağatay'ı dövmüşler pislikler
![]() Yuh araba mı almış ![]() Atıyo tabi lan ![]() Sana dedim dimi Yeşim Çağatay'ıma bişey olmasın diye kanattın işte bir yerlerini ![]() Off adamlara bak ya içiyolar ![]() La sonu güzel bitmiş ![]() Yeni bölüm gelsin o zaman ![]() Heyecanla bekliyoruz ![]() Ecem'im hediyesi ![]() ![]() ![]()
La kimse Çağatay'ı dövmedi ayağı takıldı düştü
![]() 6.BÖLÜM Arslan hava alanında bekliyordur.Ve Arzu iner. Arzu - Kuzeeeeeen Arslan - Heeeeeeee Arzu - Çok özledim lan seni ![]() Arslan - Bende ![]() Arzu - Hadi eve gidelim çok yorgunum .s Arzu ve Arslan eve giderler.Dünya , Ceren , Olcay evde beklemektedir. Arzu - Selaaaaaaaamm ![]() Ceren & Dünya - Selaaam ![]() Arzu - Sen napıyosn (sessizce) Olcay - Gelmesen çok mutlu olucaktım. Arzu - Beni özlemene sevindim ![]() Arslan - İyimisin sen Olcay .s Olcay - Evet ![]() Ceren ve Arzu mutfağa kahve yapmaya girerler. Ceren - Eee görüşmeyeli naptın bakalım ![]() Arzu - Hep aynı işte , Olcay'la hala ayrılmadığınıza inanamıyorum ![]() Ceren - Niye .s ARzu - O çok çapkındır . Seni mutlaka aldatmıştır. Ceren - Kapa çeneni Arzu! Neyse sen git ben yaparım kahveleri. Arzu - Sen bilirsin ![]() İçerde mütiş bir sohpet vardır. Arzu - Valla hepinizi çok özlemişim ![]() Dünya - Bizde seni çok özledik tatlım ![]() Ceren kahveleri getirir. Arzu - Süper olmuş canım ellerine sağlık ![]() Ceren - Ne demek. Olcay - Ceren sen iyimisin betin benzin atmış ![]() Ceren - İyiyim . O gece Ceren hiç uyuyamamıştır.Olcay'da öyle.Sabah olmuştur. Arzu - Kalk uykucu ![]() Arslan - Arzu yapma yaa ! Arzu - Öylemi ![]() Arslan'ın üstüne su döker . Arslan - Allaaaah ! Arzu - Kalkmazsan öyle olur işte. Daha beni gezdiriceksin ![]() Arslan - Sen görürsün şimdi :d Arzu'yu kovalalar.Arslan , ARzu , Dünya gezinmeye çıkarlar.Cafe'ye giderler. Arzu - Ya ben bi lavaboya gitsem. Dünya - Tamam canım biz bekliyoruz. Arzu lavaboya gider onu orda bir kız beklemektedir. x - Eee napıcam ? Arzu - Bak şimdi orda oturan çocuk varya......................... Arzu içeri girer tam kalmaya hazırlanırlarken.Sarı saçlı bir kız gelir ve Arslan'ı öper. x - Çok özledim seni nerdesin en zamandır ? Arslan - Ne diyosun ya sen ? Dünya - Bu kızda kim ? Arslan - Valla tanımıyorum. x- Asıl sen kimsin ? Dünya - Sana inanamıyorum Arslan ! Der ve gider.O kızda ardından oradan ayrılır. Arslan - Of ya hep benimi bulmak zorunda böyle şeyler deliricem. Arzu - Noluyo anlayamadımki bende ![]() Arslan - Neyse eve gidelim ben bi çaresini düşüncem. ARzu - Tamam sen git ben bi Olcay'a bakim. Arslan - Tamam. Arzu Olcay'ın evine gider. Olcay kapıyı açar. Olcay - N eişin var burda senin! Arzu - Seni özledim ![]() Olcay - Ya saçmalama! Arzu - Çekilde içeri girim. Olcay - Arzuu ! Arzu direk içeri dalar. Olcay - Ya bitti diyorum sana hala anlamıyomusun. Arzu - O Ceren geldi hepinizi beni dışladınız sen bile ! Olcay - Onunla alakası yok ben onu seviyorum. Arzu - Bende seni seviyorum biz sevgiliydik Olcay !! Olcay - Bak sessiz ol biri duyucak şimdi. Arzu - Ceren bunları öğrense nolur Olcay ? Olcay - Sakın böyle bişeye kalkışma ! Arzu - Konu sensen herşeyi yaparım !! Der ve gider. BÖLÜM SONU Çok kısa oldu ama hastayım özür . ![]()
04-24-2012, 10:12 AM
Ohaa Arzu'ya bak .s
Ne şeytan çıktı ya Pislik geldi herkesin düzenini bozdu .İnsan kuzenine yaparmı ya böyle şeyi . Şimdi de sıra Olcay'da Allah onlara sabır versin ne diyim ![]() Ayy geçmiş olsun canım böyle mevsim geçişlerinde olur böyle şeyler .s Ama 1-2 güne kadar düzelirsin inş . Neyse devam . Ecem'im hediyesi ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|